PlusSupportAct Boek artiest

PlusSupportAct

Biografie


Het trio Plussupportact is een van de meest veelzijdige bands van dit moment. Toen Najib Amhali medio 2010 aan drummer Dennis van Hoorn (bekend van o.a. The Playmates en Piano Jam) vroeg een band samen te stellen voor de geplande theatertoer, wist Dennis feilloos de juiste keuze te maken. Hij vroeg gitaarvirtuoos en zanger Serge Naberman (o.a. The Playmates en Mooie Meneren) waarmee hij eerder met succes de band „Dir-Rect“ had gelanceerd, en de talentvolle toetsenist/zanger Alexander Broussard (bekend van o.a.Crazy Piano’s, Great Piano’s en Pianojam). Het drietal bleek van meet af aan een zinderende muzikale chemie met elkaar te hebben en besloot dan ook meteen zich ook naast het theaterwerk met Amhali als autonome band te profileren.

Stoelend op een enorme dosis podium-ervaring, weet Plussupportact ieder optreden op maat te verzorgen. Of dat nu een feestavond betreft waarbij het dak eraf gespeeld moet worden of dat het projectmatig maatwerk betreft, zoals bijvoorbeeld theater, film, tv, of het begeleiden van artiesten, dit trio is in alle gevallen een schot in de roos!

Kortom, een flexibele groep topmusici die úw wensen te allen tijde als hoogste prioriteit heeft. Professioneel maar met passie, technisch begaafd maar spelend vanuit het hart, eigenzinnig maar volledig tot uw dienst: dát is Plussupportact!

Plussupportact is natuurlijk ook te boeken samen met multitalent Najib Amhali. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Volg PlusSupportAct op twitter PlusSupportActs laatste tweets:Loading twitter Twitter berichten worden geladen.

Media corner - Foto's


Media corner - Video's