Anuar Boek artiest

Anuar

Biografie


Winnaar Cameretten Juryprijs 2004, Over de miljoen views op YouTube, 4 theater shows & 4 registraties op TV, een Gouden Film als acteur & co-writer, meerdere bijdrage als comedian & tekstschrijver aan bekende tv programma's, hij stond op alle gerenommeerde festivals in Nederland & Belgie, trad op in diverse landen wereldwijd en debuteerde in 2015 met zijn eerste roman "Op zoek naar mijn voorhuid."

 
Zijn internationale comedytalent heeft hij kunnen vertonen in Aruba, Bonaire, Curacao, Belgie, Suriname, Dubai en Qatar.Naast stand-up comedian is Anuar ook schrijver en bedenker. Zo schreef hij o.a. voor Sint & Diego (bioscoopfilm), The Comedy Factory, Raymann is Laat, De Flat van Ali B. Anuar was te zien in meerdere televisieprogramma’s, waaronder De Dino Show, zo:Raymann, The Comedy Factory, Raymann is Laat, Comedy Casino Canvas Belgie), HumorTV en presenteerde het programma Planet Holland.

Anuar een snel lefgozertje, maar vooral een bijzonder charmante verhalen verteller met originele grappen.
 
Momenteel in het theater te zien met INTEGER... 

Wat moet je doen na vier programma’s en lovende recensies in de pers? Gewoon doorgaan en met een nieuw programma het theater in natuurlijk! Voor de mensen die Anuar nog niet kennen: hij is zichzelf, druk, persoonlijk, charmant, brutaal, eerlijk, origineel, eigenwijs maar vooral grappig!


 
Kijk hier voor Speellijst & Tickets!  link naar https://www.facebook.com/AnuarComedian/events 
De pers over Anuar
'innemende grappenmaker' - NTR

'Een zeer groot talent.' - Het Parool

'Toont engagement en vertelt met veel schwung.' - De Volkskrant

'Weet op een originele manier te spelen.' - Algemeen Dagblad

'Gretige grappenmaker.' - De Telegraaf
 
 
 
BOEK "Op zoek naar mijn voorhuid"
 
Wat doe je als je moet kiezen tussen je ouders, je beste vriend en jezelf? Tarik heeft zijn studie Culturele en Maatschappelijke Vorming bijna afgerond. Hij moet alleen nog een scriptie schrijven. Zijn ouders hebben flink gespaard voor de vakantie. Dat geld heeft Tarik stiekem gepakt en aan zijn beste vriend, Halfje Wit, geleend. Maar die is door zijn vader naar Marokko gestuurd, nadat hij voor de zoveelste keer door een verkeerde keuze zwaar in de problemen was gekomen. Als de twee vrienden elkaar al maanden niet hebben gesproken, vraagt de vader van Halfje Wit aan Tarik om hem naar Marokko te rijden. Halfje Wit gaat namelijk trouwen.
 
Kijk hier om te Bestellen!  link naar https://www.bruna.nl/boeken/op-zoek-naar-mijn-voorhuid-9789491921094
 
 
De pers over "Op zoek naar mijn voorhuid"
“Anuar schrijft recht uit het hart. Een waanzinnig verhaal over liefde en het leven op straat. De spoedcursus 'Hoe overleef ik Utrecht Overvecht' zit er gratis en voor niets bij. Hilarisch.” Abdelkader Benali
 
“Ik ben een fan voor het leven. Met het schrijven van deze roman laat Anuar zien dat zijn talent nog lang niet uitgeput is en dat wij nog veel van deze rasverteller mogen verwachten.” Jorgen Raymann 
 
 
SOCIAL MEDIA 
Facebook: http://facebook.com/anuarcomedian
YouTube: http://youtube.com/anuarproductionstv
Twitter: http://twitter.com/anuarcomedian
Instagram: http://instagram.com/_anuarcomedian
 

Volg Anuar  op twitter Anuar s laatste tweets:Loading twitter Twitter berichten worden geladen.

Agenda

Media corner - Foto's


Media corner - Video's