TV: Atlas

TV: Atlas

TV: Atlas


Na Fort Boyard en Expeditie Poolcirkel bracht de AVRO een nieuw avonturenprogramma, ditmaal door traditioneel Marokko: Atlas.

Vanaf maandag 26 augustus presenteerde Lauren Verster bij de AVRO op Nederland 3 het nieuwe avonturenprogramma Atlas dat zich afspeelt in Marokko. In dit programma namen twee teams van bekende Nederlanders het tegen elkaar - en zichzelf - op tijdens de extreme tocht van 600 km over de historische handelsroute die voert vanuit de Sahara naar Marrakesh, met het Marokkaanse Atlasgebergte als ultieme barrière. De survivaltocht liet in 10 afleveringen de reis door het echte Marokko zien.

UPDATE

Mimoun Ouled Radi winnaar van Atlas

Mimoun Ouled Radi heeft het programma Atlas gewonnen.

Dat blijkt uit de finale van Atlas, waar Mimoun het opnam tegen Johnny Kraaijkamp jr.
De opdracht voor de mannen was het volbrengen van een puzzeltocht door Marrakech.
Het lukt Mimoun om net voor Johnny de bestemming te bereiken en daarmee werd hij de grote winnaar van het avonturenprogramma.
Actrice Gaby Blaaser en acteur Robert de Hoog behaalden ook de finale, maar Ouled Radi en Kraaijkamp jr waren de twee te slim af.
Andere deelnemers die de extreme tocht door het Atlasgebergte aangingen waren: Ron Boszhard, Maryam HassouniMariana Verkerk, Iris Kroes, Inge Ipenburg, Darryl en zeilmeisje Laura Dekker.

Media corner - Foto's


Media corner - Video's